RSS Feed

ჟულიენი ქამა სოკოთი


შემადგენლობა

  • 12 პორცია
  • ქამა სოკო  – 500 გრ
  • არაჟანი  – 200 გრ
  • ხახვი  – 2 თავი
  • ჰოლანდიური ყველი  – 100-150 გრ

მომზადება

წვრილად დავჭრათ ხახვი და მოვშუშოთ ზეთში.

ქამა სოკო დავჭრათ თხელ ნაჭრებად, ჩავყაროთ ხახვი და მოვშუშოთ სანამ დარბილდება.ცოტა კარაქი დავამატოთ, იგი არბილებს და პიკანტურ გემოს აძლევს (ჩემი მეუღლე თეთრ ღვინოსაც მოაშხურებს ხოლმე, მართლაც რომ კარგი გურმანია და გემრიელ ჟულიენს აკეთებს)

დავაყაროთ მარილი გემოვნებით. დავამატოთ არაჟანი და ცოტათი ამოვაშროთ.

მომზადებული სოკო არაჟნით ჩავდოთ სპეციალურ ფორმებში, ოღონდ ბოლომდე არ გავავსოთ.
ზემოდან დავაყაროთ გახეხილი ჰოლანდიური ყველი
ჩავდგათ ღუმელში, სანამ ყველი არ გადენბა და არ გაწითლდება.
გემრიელად მიირთვით!
ნ.შ

Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to TwitterAdd to TechnoratiAdd to Yahoo BuzzAdd to Newsvine

About ნა-ნუცა

www.nanuca.wordpress.com facebook: na-nutsa twitter : nnuci

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: